top of page

TRADICIÓ FAMILIAR

La quarta generació de la família Bertran

Can Ponassa és una xarcuteria fundada l'any 1899. Amb 124 anys d'història, avui ens permet dir que hi hem treballat quatre generacions de la nostra família, oferint un producte fresc, de proximitat i elaborat per nosaltres.

​

Ens agrada dir que som botiguers "de tota la vida". El nostre és un ofici tan antic com la mateixa humanitat. Ens permet treballar directament amb les persones, compartint il·lusions, inquietuds i vivint el poble dia a dia.

​

Volem continuar promocionant un comerç tradicional a l'estil català, arrelat a la nostra cultura, sensible amb la societat del moment, fomentant un consum dels aliments responsable i il·lusionat amb el futur.

COM TREBALLEM

Per oferir un producte fresc, a Can Ponassa treballem com les diferents generacions de la família han fet sempre.

 

Disposem del nostre propi obrador on, a primera hora del matí, ens posem a treballar per donar forma als nostres productes. Elaborem els nostres productes porcins d’inici a final, extreient les diferents peces que conté el porc per fer-ne embotits d’elaboració pròpia fomentant l'aprofitament total del porc.  

​

A la nostra cuina elaborem els preparats: pinxos de porc, pinxos de vedella, hamburgueses, llibrets, creps, mandonguilles...

​

El nostre punt de venta és la botiga, ubicada el centre de Sant Antoni de Vilamajor. Aquí oferim tots els nostres productes frescos. També disposem de formatges, vins, pastes fresques, llegums, conserves i molts productes que et permetran preparar plats exquisits. Visita'ns!

01_CAN_PONASSA_obrador.jpg
01_CAN_PONASSA_cuina i elaborats.jpg
01_CAN_PONASSA_botiga1.jpg

ALIMENTS FRESCOS I MOLT MÉS

Per nosaltres és molt important oferir i treballar amb productes de qualitat. Treballem per un consum d'aliments responsable.

​

És per aquest motiu que treballem els nostres productes així com ho feien les generacions passades de Can Ponassa. Busquem oferir-vos la màxima qualitat amb un servei de primera.

bottom of page